Cautare

7796 de rezultate pentru "informatii constanta" (4.22 secunde)
Si astfel, calitatea unui jurnalism profesionism este sacrificata de dragul unui jurnalism de amatori, in care opiniile capricioase, nerumegate, pline de informatii aberante, neverificate, devin un stindard al dreptului la informare al cetatenilor.
"Ars Analytica" este, conform lui Ionel Nitu, primul volum colaborativ din zona studiilor de intelligence din Romania care incearca sa surprinda analiza de informatii atat din perspectiva teoretica cat si practica.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
Stiti insa ca in situatii serioase, in general, si in aspecte medicale, in particular, trebuie sa ne bazam pe fapte solide si pe informatii reale, de la experti.
Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Revenim cu noi informatii despre proiectul pilot care va functiona in judetul Constanta, incepand cu luna august, cand toate structurile apartinand Ministerului de Interne se vor reuni sub o comanda unica.
Fabrica de Ciment din Medgidia, apartinand societatii Lafarge Romcim SA, este una dintre cele mai importante investitii straine de pe teritoriul judetului Constanta. ... Astfel, una dintre cele mai importante surse de poluare cu pulberi din judetul Constanta o constituie instalatiile industriale ale Fabricii de Ciment din Medgidia.
Congaz SA Constanta a finalizat implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul companiei pe baza unui soft complex elaborat de cunoscuta firma de aplicatii informatice SIVECO Romania SA.
Planuri mari pentru etajul trei al Casei Albe din Constanta, caci reprezentantii Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta vor sa-l renoveze in totalitate.
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Nicolae Marghiol impreuna cu contabilul Primariei nu s-au dat deoparte nici de la falsificarea actelor contabile, ca sa le fie bine, asa incat, in prezent, ei sunt cercetati de catre Serviciul Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
Ieri, 17 martie a.c., in fata sediului Prefecturii Constanta a avut loc un miting de protest fata de intentia Executivului de modificarea Codului Muncii, modificari care, in opinia Sindicatelor Libere din Romania, transforma angajatul intr-un sclav al angajatorului.
De-a lungul caii ferate Medgidia-Fetesti, in dreptul Garii CFR Cernavoda, zeci de camioane, excavatoare, diferite utilaje grele, alaturi de o armata impresionanta de muncitori au sapat deja o portiune de cel putin 500 metri liniari pe orizontala din amplasamentul capului de tronson Cernavoda-Constanta al Autostrazii Soarelui.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
PLUSFOOD Constanta. ... Director la PLUSFOOD Constanta, unitate care functioneaza in Zona Libera Agigea, Mircea Basescu si-a prezentat firma in primul rand ca fiind "romaneasca, cu capital exclusiv olandez”.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
google-analytics.com